Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un vehicle xoca contra un habitatge al camí vell d’Ullastrell El conductor va fugir i un cop localitzat per la policia local es va negar a fer-se la prova d’alcoholèmia tot i mostrar símptomes d’embriaguesa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un vehicle xoca contra un habitatge al camí vell d’Ullastrell

El conductor va fugir i un cop localitzat per la policia local es va negar a fer-se la prova d’alcoholèmia tot i mostrar símptomes d’embriaguesa.
La matinada de diumenge passat es va produir un accident de trànsit al camí vell d’Ullastrell. Els fets van passar cap a les 3.45 h quan un vehicle va col·lidir amb la façana d’un habitatge privat. Instants després del sinistre, el propietari de l’habitatge va sortir a auxiliar els dos ocupants del vehicle, però aquests es van donar a la fuga.

La policia local va localitzar poc després el conductor del vehicle per la zona, el qual va manifestar als agents que li havien robat el vehicle. Els agents van observar que l’individu es trobava sota els efectes de l’alcohol i es va negar a fer-se la prova d’alcoholèmia, motiu pel qual se li van obrir les diligències penals corresponents, així com per resistència i desobediència als agents de l’autoritat. El conductor és A.R.C, veí de Rubí de 26 anys i, segons informa la policia local, ja tenia altres antecedents penals. El vehicle ja ha estat enretirat del lloc de l’accident, el qual no va produir cap ferit.