Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un treball sobre el racisme i la immigració guanya la 6a edició del Premi de Recerca Miquel Segura Els colors de la ciutat ha estat el treball guanyador de la sisena edició del Premi de Recerca Miquel Segura. L’estudi analitza la situació del racisme i la immigració a la nostra ciutat i ha estat realitzat per les alumnes Sílvia Brucal, Rebeca Elisabeth Armijos i Isis Sainz de l’IES J.V. Foix. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un treball sobre el racisme i la immigració guanya la 6a edició del Premi de Recerca Miquel Segura

Els colors de la ciutat ha estat el treball guanyador de la sisena edició del Premi de Recerca Miquel Segura. L’estudi analitza la situació del racisme i la immigració a la nostra ciutat i ha estat realitzat per les alumnes Sílvia Brucal, Rebeca Elisabeth Armijos i Isis Sainz de l’IES J.V. Foix.

Els colors de la ciutat ha estat el treball guanyador de la sisena edició del Premi de Recerca Miquel Segura. L&#8217;estudi analitza la situació del racisme i la immigració a la nostra ciutat i ha estat realitzat per les alumnes Sílvia Brucal, Rebeca Elisabeth Armijos i Isis Sainz de l&#8217;IES J.V. Foix.<br />El premi consisteix en la publicació del treball guardonat dins de la col·lecció &#8220;Joves Investigadors&#8221; editada per l&#8217;Ajuntament de Rubí, una aportació econòmica de 300 euros per les autores, 300 euros més pel centre educatiu en què estudien i un diploma de reconeixement.<br />El premi, que s&#8217;adreça exclusivament als alumnes de Batxillerat dels centres educatius públics de Rubí, també va fer una menció honorífica a tres treballs finalistes, els autors dels quals han estat premiats amb 100 euros.<br />El primer finalista ha estat el treball La violència domèstica vers les dones i el seu tractament informatiu d'Enric Delgado; el segon ha estat El llenguatge publicitari de Cristina Boix i Rebeca Delgado, i el tercer Publicitat i contrapublicitat. Creativitat i consum de Miriam Mérida. <br />En l'acte de lliurament d&#8217;aquest 6è Premi, també es va presentar la publicació del guanyador a l&#8217;anterior edició: &#8220;Els senyors dels anells. Estudi dendrocronològic&#8221;, d&#8217;Eduardo Ahufinger Vegas i Iris Titos Vivancos, de l&#8217;IES Duc de Montblanc, que tracta sobre l&#8217;edat cronològica dels arbres a partir de l&#8217;estudi i l&#8217;anàlisi dels seus anells; i es van fer públiques les bases de la pròxima convocatòria.<br />Aquest any s'han presentat una total de 28 treballs de recerca, dos més que a l&#8217;anterior edició.