Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tram del carrer Cal Príncep ha canviat de sentit de circulació Un cop acabades les obres, s’ha col•locat la nova senyalització vertical. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un tram del carrer Cal Príncep ha canviat de sentit de circulació

Un cop acabades les obres, s’ha col•locat la nova senyalització vertical.
El tram del carrer Cal Príncep, entre Cervantes i Llobateras, ha canviat de sentit de circulació i des del divendres, 25 de juliol, ja es circula en direcció al carrer Llobateras. Aquest canvi es produeix poc després de finalitzar les obres de renovació d’aquesta zona, que es van iniciar a l’abril.

L’actuació ha consistit en la millora d’un tram de col•lector, que s’ha substituït per un tub de diàmetre més gran que el que hi havia, i la urbanització en superfície, amb noves voreres al mateix nivell de la calçada i l’asfaltat de tot el tram.

Ja s’ha acabat de col•locar la senyalització vertical que obliga a circular en el nou sentit amb l’objectiu de distribuir millor el trànsit per la zona, especialment amb la implantació de l’illa de vianants. D’aquesta manera, els vehicles que circulin pel carrer Cervantes en direcció a l’avinguda Barcelona podran girar també cap a la dreta pel carrer Cal Príncep i continuar per Llobateras fins arribar a la zona del mercat sense haver de travessar l’illa de vianants i circular pels carrers afectats del voltant.

L’actuació finalitzarà el dilluns, 28 de juliol, amb les tasques de pintura horitzontal per senyalitzar dos passos de vianants.