Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tram de Cal Gerrer es talla al trànsit per obres al col·lector La setmana vinent, un cop finalitzades els obres, els carrer Lluis Ribas i Llobateras recuperaran els sentits de circulació previs als treballs del col·lector de Ca n’Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un tram de Cal Gerrer es talla al trànsit per obres al col·lector

La setmana vinent, un cop finalitzades els obres, els carrer Lluis Ribas i Llobateras recuperaran els sentits de circulació previs als treballs del col·lector de Ca n’Oriol.
Fins el divendres es prohibirà el pas de vehicles al tram del carrer Cal Gerrer comprès entre els carrers Cervantes i Llobateras. La raó del tall de trànsit és que SOREA està reparant 3 metres del sostre del col·lector a la part inicial la via.

Es tracta d’una actuació, la darrera, que completa les obres iniciades al mes de juny al col·lector de Ca n’Oriol en el tram entre Magí Ramentol i Llobateras, i les obres de reparació del mateix col·lector al seu pas pel carrer Monturiol, fins al passeig del Ferrocarril, que van finalitzar l’any 2007.

Els vehicles que fins ara accedeixen a aquesta via en direcció al Mercat Municipal, hauran d’utilitzar el carrer Lluis Ribas. Els veïns de la zona amb garatge en el tram de carrer en obres, tenen garantit l’accés. Hauran d’accedir en contradirecció pel carrer Llobateras.

Un cop finalitzada aquesta darrera actuació es reordenaran les direccions de trànsit a la zona, tornant als sentits de circulació previs a l’inici dels treballs. Els vehicles circularan en sentit carrer Cervantes pel carrer Lluis Ribas, mentre que tot el carrer Llobateras serà de sentit de circulació cap a l’avinguda de l’Estatut. Així mateix, es retiraran els new jerseys que només permetien el pas de turismes i ciclomotors pel carrer Cal Gerrer, restablint la normalitat en la circulació d’aquest carrer.

Amb tot, la normalitat absoluta pel que fa la circulació de vehicles a la zona, no arribarà fins al mes de setembre quan està programat el final de les obres l’aparcament soterrat i la nova plaça del Mercat Municipal.