Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 52.420 electors poden exercir el seu dret a vot en els comicis d’aquest diumenge D’aquests, 620 joves votaran per primera vegada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 52.420 electors poden exercir el seu dret a vot en els comicis d’aquest diumenge

D’aquests, 620 joves votaran per primera vegada.
Un total de 52.420 ciutadans i ciutadanes podran exercir el seu dret a vot el pròxim 25 de novembre en què se celebren eleccions al Parlament Autonòmic de Catalunya, 620 dels quals voten per primera vegada en aquests comicis en haver complert l’edat legal per exercir-ho.

L’Ajuntament de Rubí està acabant d‘organitzar tot el procés per què aquest diumenge els 25 col·legis electorals obrin amb normalitat a partir de les 9 h, que comptaran amb 79 meses en les quals participaran 237 persones, 79 com a presidents i 158 com a vocals, que rebran la seva formació amb tota la resta de membres citats (711 persones) aquest dimecres a les 20 al teatre municipal La Sala. Es manté el nombre de col·legis electorals amb les mateixes ubicacions que tenien en la darrera convocatòria electoral, que els ciutadans i ciutadanes poden consultar, com és habitual, a través del web municipal.

El desenvolupament de la jornada electoral també es podrà seguir també a través del web municipal, a l’apartat d’eleccions, on en temps real, es donaran a conèixer les dades de participació dels tres avanços diaris (13 h, 18 h i 20 h) i es podran consultar, un cop tancats els col·legis electorals, els resultats de forma més fragmentada (partits, districtes, meses i seccions), així com a través del perfil de Twitter de @AjRubi i de Radio Rubí.