Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 52.420 electors estan cridats avui a les urnes D’aquests, 620 joves votaran per primera vegada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 52.420 electors estan cridats avui a les urnes

D’aquests, 620 joves votaran per primera vegada.
Un total de 52.420 ciutadans i ciutadanes poden exercir el seu dret a vot aquest diumenge, en les eleccions al Parlament Autonòmic de Catalunya. D'aquests 620 voten per primera vegada en aquests comicis en haver complert l’edat legal per exercir aquest dret.

L’Ajuntament de Rubí ja ha organitzat tot el procés per què els 25 col·legis electorals obrin amb normalitat a partir de les 9 h, amb les 79 meses en les quals participaran 237 persones, 79 com a presidents i 158 com a vocals. Es manté el nombre de col·legis electorals amb les mateixes ubicacions que tenien en la darrera convocatòria electoral, que els ciutadans i ciutadanes poden consultar, com és habitual, a través del web municipal.

El desenvolupament de la jornada electoral també es podrà seguir també a través del web municipal, a l’apartat d’eleccions, on en temps real, es donaran a conèixer les dades de participació dels tres avanços diaris (14 h, 18 h i 20 h) i es podran consultar, un cop tancats els col·legis electorals, els resultats de forma més fragmentada (partits, districtes, meses i seccions), així com a través del perfil de Twitter de @AjRubi i de Radio Rubí.