Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 5 gossos troben una nova llar gràcies a la 5ª edició de la Fira d’adopció d’animals de companyia El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i per l’empresa Help Guau, s’ha celebrat aquest diumenge a la rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un total de 5 gossos troben una nova llar gràcies a la 5ª edició de la Fira d’adopció d’animals de companyia

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i per l’empresa Help Guau, s’ha celebrat aquest diumenge a la rambla del Ferrocarril.
La 5ª Fira de l’adopció d’animals de companyia de Rubí, que s’ha celebrat aquest diumenge, ha tornat a ser un èxit. Un total de 5 gossos han estat adoptats i ja són a casa dels seus nous amos, la majoria famílies amb nens.

Durant tot el matí de diumenge, uns 150 rubinencs i rubinenques es van acostar a la carpa instal·lada a la rambla del Ferrocarril per conèixer els 17 gossos recollits a Rubí pendents de ser adoptats. Diversos voluntaris van passejar les mascotes per tal que tothom les pogués veure i acaronar. Help Guau, l’empresa responsable del servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia a la nostra ciutat, també va posar a disposició dels ciutadans un llibre amb fotografies i totes les dades de la resta d’animals acollits al centre que l’empresa té a Argentona.

Després d’omplir el formulari per tal de donar d’alta l’animal al Registre municipal d’animals de companyia amb les dades del nou propietari/a, les famílies adoptants es van poder endur els seus nous gossos a casa amb totes les garanties sanitàries, ja que els animals es van lliurar identificats, esterilitzats i desparasitats. Aquest registre és necessari per tal que, en cas de pèrdua, es pugui localitzar el nou propietari del gos.

Durant la fira, l’Ajuntament va facilitar informació als ciutadans sobre les zones d’esbarjo per a gossos que existeixen a Rubí, tríptics sobre la tinença responsable d’animals de companyia i informació sobre l’obtenció de llicències per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos, entre d’altres. Paral·lelament, l’Escola Guau d’etologia i educació canina, amb la col·laboració dels rubinencs que es van acostar amb les seves mascotes, va dur a terme una demostració de com educar els gossos. També es va dur a terme una desfilada canina, en la qual hi van participar 35 animals, tant gossos del centre de recollida com mascotes dels visitants de la fira.