Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 24 treballs opten a la 11a edició del Premi de Recerca Miquel Segura El projecte guanyador es coneixerà el pròxim 22 d’abril en un acte al Castell Ecomuseu Urbà https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 24 treballs opten a la 11a edició del Premi de Recerca Miquel Segura

El projecte guanyador es coneixerà el pròxim 22 d’abril en un acte al Castell Ecomuseu Urbà
Un total de 24 treballs han estat presentats per alumnes dels instituts de secundària de Rubí per optar a l’11a edició del Premi de Recerca Miquel Segura. El pròxim dijous 22 d’abril en un acte que començarà a les 19.30 hores al Castell Ecomuseu Urbà, es donaran a conèixer el treball guanyador i els quatre finalistes d’una edició en què s’han presentat tres treballs més que a l’anterior.

En el transcurs de l’acte de lliurament d’aquest premi, que condecora els millors treballs d’investigació realitzats pels alumnes de Batxillerat dels centres d’educació secundària de Rubí, també es presentarà la publicació “La contaminació lumínica. Un problema per resoldre' de Sara Pinto de l’IES L’Estatut, que va ser el treball guanyador de l’última edició del premi i que l’Ajuntament de Rubí edita dins d’una col·lecció anomenada “Joves Investigadors”.