Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 18 treballs es presenten a la 22 edició del Premi Ferran Salsas i Roig El nom del treball guanyador es donarà a conèixer el pròxim 11 de juny durant la 6ª Jornada de Salut Mental i Comunitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un total de 18 treballs es presenten a la 22 edició del Premi Ferran Salsas i Roig

El nom del treball guanyador es donarà a conèixer el pròxim 11 de juny durant la 6ª Jornada de Salut Mental i Comunitat.
En aquesta 22ena edició del Premi Ferran Salsas i Roig de Salut Mental i Comunitat, s’han presentat un total de 18 treballs, dels quals 3 són d’altres comunitats (Extremadura, Madrid i Comunitat Valenciana) i un ha arribat des de l’Uruguai. La resta de treballs presentats han estat remesos des diversos indrets de Catalunya, com Tarragona, Vic o Lleida, a banda de la província de Barcelona que és des d’on han arribat més propostes.
El guanyador d’aquesta edició es coneixerà el pròxim divendres 11 de juny en l’acte del lliurament del premi, que es farà durant la 6ª Jornada de Salut Mental i Comunitat, al Castell Ecomuseu a partir de les 9 h.

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, lliurarà el premi a les 12.30 h, en el transcurs d’aquesta jornada en la qual també es presentarà el treball guanyador de la 21a edició: “Radio Nikosia: Salut Mental, Comunitat i Inclusió Social”, a les 9.30 h, a càrrec de Martín Correa-Urquiza, doctor en Antropologia de la Salut, i Dolors Odena Bertrán, presidenta de l’Associació Sociocultural Radio Nikosia. Posteriorment, s’oferirà la conferència: “Pla integral de salut mental” a càrrec d’Esther Rovira Campos, responsable del Pla integral de salut mental del Departament de Salut de la Generalitat (11.30 h).

Aquesta jornada està dirigida en general a tota persona interessada en els temes de salut, i molt especialment en temes de salut mental i comunitat, i tot i que és gratuïta, és necessari inscriure-s’hi prèviament, ja que les places són limitades per l’aforament del local.

Més informació al Centre d’Orientació Sanitària Ferran Salsas i Roig, c/Nou, 28 de Rubí (tel.: 93 5887373 - Carme Espinosa - de dilluns a divendres de 9 a 14 h - o al correu electrònic cel@ajrubi.es).