Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 16 empreses participen en l’última edició del Programa “Cooperem per créixer” L’Ajuntament ha clausurat la tercera edició d’aquest projecte en el qual ja han participat 57 petites i mitjanes empreses de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 16 empreses participen en l’última edició del Programa “Cooperem per créixer”

L’Ajuntament ha clausurat la tercera edició d’aquest projecte en el qual ja han participat 57 petites i mitjanes empreses de la ciutat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha clausurat i la tercera edició del Projecte “Cooperem per créixer” durant la jornada de cloenda en què s’han presentat les experiències d’algunes de les empreses que han participat en aquesta edició, amb l’explicació a la resta de les mesures i accions desenvolupades per cadascuna d’elles de cara a la millora de la seva comercialització.

A més, durant la sessió, s’han donat a conèixer els resultats del projecte i les propostes per millorar el màrqueting en les empreses i s’ha realitzat un taller de creativitat per tal de crear un espai d’intercanvi.

Les empreses que han participat en aquesta tercera edició, que es va iniciar al mes de novembre i ha conclòs avui, són petites i mitjanes empreses de la ciutat (pimes) i microempreses que tenen entre 1 i 49 treballadors.

Amb aquest programa, que es realitza amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, es vol donar accés a les empreses a les eines per millorar els seus contactes comercials i poder aconseguir nous proveïdors, reduir costos, augmentar la cartera de clients o fidelitzar als qui ja ho són, entre altres aspectes que permetin millorar les seves expectatives de futur.

Fins ara, des que es va posar en marxa aquest programa, durant els mesos de desembre-abril dels anys 2007-08 i 2008-09 i 2009-2010, un total de 57 micropimes locals s’han beneficiat d’un diagnòstic empresarial per conèixer la situació de l’empresa i identificar les oportunitats de millora, de sessions de formació en gestió empresarial i noves tecnologies, i d’una assessoria personalitzada a l’empresa en els àmbits que permetin la millora del seu posicionament en el mercat.

Per a més informació, les empreses interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.