Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 14 treballs participen a la 20ª convocatòria del premi Ferran Salsas i Roig En aquesta edició, s’han presentat 6 treballs de fora de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 14 treballs participen a la 20ª convocatòria del premi Ferran Salsas i Roig

En aquesta edició, s’han presentat 6 treballs de fora de Catalunya.
Un total de 14 treballs han estat presentats al Premi Ferran Salsas i Roig de Salut Mental i Comunitat, que aquest any ha arribat a la seva 20ena edició, i que ha presentat , com a principal novetat, la seva obertura a la participació d’especialistes d’arreu de l’Estat espanyol.

Aquest fet ha suposat un increment notable en el nombre de participants, ja que a l’ edició de l’any 2007 en què va guanyar el treball “Disseny i avaluació del programa de prevenció de tècniques de manipulació psicològica en joves escolaritzats” de l’Associació Atenció i Investigació de Socioadiccions , el nombre de treballs presentats va ser de 7 i en aquesta s’ha arribat a la quinzena.

Del treballs presentats, hi ha 6 que procedeixen de comunitats autònomes com el País Basc, Madrid, València, Andalusia i Aragó. La resta de treballs són de participants que viuen a la província de Barcelona.
El guanyador d’aquesta edició es coneixerà el pròxim divendres 6 de juny en l’acte de lliurament del premi que tindrà lloc a l’auditori del Castell Ecomuseu Urbà.