Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un Rubí amb més zones verdes, equipaments i aparcament Són alguns dels trets proposats per al Rubí del futur segons els 197 rubinencs i 53 associacions que han participat a la fase d'anàlisi del POUM. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un Rubí amb més zones verdes, equipaments i aparcament

Són alguns dels trets proposats per al Rubí del futur segons els 197 rubinencs i 53 associacions que han participat a la fase d'anàlisi del POUM.
Finalment han estat 197 persones (a títol individual, com a representants d’entitats o com a professionals) i 53 associacions les que han participat activament, mitjançant aportacions, durant la fase d’anàlisi i diagnosi del POUM. Ho han fet a través de forma presencial a través de tallers sectorials i territorials, amb aportacions al fòrum consensus i dipositant suggeriments a les urnes situades a diferents punts de la ciutat.

Una ciutat amb més i millors zones verdes, amb més equipaments i serveis, amb noves línies de transport públic i de pas més freqüent i amb més zones d’aparcament. Una ciutat amb una riera transformada en espai de lleure, amb oferta d’oci i comercial, que creixi només vegetativament i que tingui cura del seu centre històric i dels seus carrers redissenyant les vies circulatòries als afores del nucli urbà. Aquestes són algunes de les característiques de la ciutat que han dibuixat les diferents propostes fetes pels participants d’aquesta primera fase participativa.

Més informació