Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou pas de vianants semaforitzat regularà el trànsit a l’alçada del nou equipament del Pinar Aquesta actuació, que forma part de les obres d’urbanització del barri, s’executarà durant l’estiu per minimitzar les afectacions viàries. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un nou pas de vianants semaforitzat regularà el trànsit a l’alçada del nou equipament del Pinar

Aquesta actuació, que forma part de les obres d’urbanització del barri, s’executarà durant l’estiu per minimitzar les afectacions viàries.
El dimarts, 19 de juliol, en el marc de les obres d’urbanització del Pinar, es van iniciar els treballs d’execució d’un nou creuament semaforitzat per a vianants a la C-1413a, a l’alçada del nou equipament sociocultural del barri. Paral·lelament, en aquesta via també es construirà una mitjana central d’uns 40 metres de llarg, que cobrirà tota la façana de l’equipament fins la rotonda, i es milloraran els laterals de la carretera, també en aquest tram.

Les tasques es desenvoluparan en dues fases.

Durant la primera fase es tallarà l’eix central de la C-1413a, desviant el trànsit pels laterals d’aquesta via, amb l’objectiu de poder executar la mitjana central. Es preveu que aquests treballs durin unes 3 setmanes.

Durant la segona fase s’executarà la vorera sud de la C-1413a (la que està a la mateixa banda que l’equipament sociocultural) i el lateral nord d’aquesta via (just a l’altre costat). Aquests treballs es duran a terme durant el mes d’agost. Les obres a la vorera sud, però, s’allargaran unes setmanes més, sense afectar a la circulació de vehicles ni vianants.

La parada de la línia L1 de l’autobús urbà es mantindrà en la seva ubicació provisional, al lateral sud de la C-1413a, a prop del nou equipament sociocultural.