Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou mercadal s’instal·la a la plaça del Mercat Municipal de Rubí A més, el mercat no sedentari d’Antoni Sedó amplia el nombre de parades amb 10 noves llicències. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un nou mercadal s’instal·la a la plaça del Mercat Municipal de Rubí

A més, el mercat no sedentari d’Antoni Sedó amplia el nombre de parades amb 10 noves llicències.
A partir de la setmana pròxima, la ciutat comptarà amb un nou mercat no sedentari a la plaça del Mercat Municipal de Rubí, una nova zona creada amb la darrera reforma d’aquest equipament comercial a finals de 2010. En aquest nou espai, cada dijous s’instal·laran 11 noves parades amb productes tèxtils i de moda com ara roba d’home i dona, infantil, de treball i altres complements.

L’horari d’aquest mercat no sedentari de nova creació, que el consistori va licitar el passat mes de maig, serà de 8.30 a 13.30 h cada dijous. L’autorització municipal per l’exercici de la venda no sedentària a la plaça del mercat s’ha concedit per un període de 15 anys, tot i que el consistori revisarà de forma anual el compliment dels requisits i obligacions per part dels adjudicataris d’aquestes parades. Les parades tenen diferents longituds, entre 8 i 4 metres, per permetre amb seguretat el pas de les persones i dels vehicles d’emergència.

A més, l’altre mercat ambulant de Rubí, que es fa cada dissabte de 9 a 14 h al carrer d’Antoni Sedó, incorporarà també una desena de noves parades, 8 de les quals s’instal·laran ara i la resta al llarg de l’any, per a activitats comercials relacionades amb el tèxtil, productes per a l’automòbil, i alimentació (fruites i verdures, embotits i salaons). D’aquestes parades, que tindran 10 i 6 metres, dues llicències han estat atorgades per a cobrir dues baixes que s’havien produït al mercat actual, mentre que les altres restants s’afegeixen a les 85 que hi havia fins ara.