Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un miler d’animals i 93 carrosses recorren els carrers de la ciutat en la Rua de Sant Antoni L’alcaldessa va rebre als membres de la Societat Sant Antoni Abat a l’Ajuntament dissabte a la tarda. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un miler d’animals i 93 carrosses recorren els carrers de la ciutat en la Rua de Sant Antoni

L’alcaldessa va rebre als membres de la Societat Sant Antoni Abat a l’Ajuntament dissabte a la tarda.
Al voltant d’uns mil animals, entre els cavalls de la desfilada i els que va portar la gent, com ara gossos, gats, asses, etc. i 93 carrosses han participat aquest cap de setmana en la rua de la Festivitat de Sant Antoni Abat de diumenge al matí. Els participants han fet el recorregut pels carrers de la ciutat acompanyats per 9 bandes de música i aproximadament unes 18.000 persones que han volgut assistir a aquesta desfilada que va començar al passeig de Les Torres i va recórrer nombrosos carrers del centre de la població.

La jornada festiva, que havia començat amb els dos esmorzars de la jornada, el del traginer a les 7 h a la carretera de Molins de Rei i el del soci a les Caves Arís Casanova a les 9.30 h, va acabar al Casino Espanyol amb la representació de l’obra “Deixa’m la dona Sisque’t” del còmic Ferran Rigual per als socis de l’entitat.

A més, dissabte a la tarda, al llarg de la cercavila que es va fer també pels carrers de la ciutat fins a l’Ajuntament, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va rebre una representació dels membres de l’entitat Societat San Antoni Abat, organitzadors aquesta festa popular a la nostra ciutat.