Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un incendi en un pis del carrer Albacete obliga a desallotjar de manera preventiva tots els veïns de l’edifici Les flames s’han originat a la cuina de l’habitatge sinistrat com a conseqüència, suposadament, d’un electrodomèstic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un incendi en un pis del carrer Albacete obliga a desallotjar de manera preventiva tots els veïns de l’edifici

Les flames s’han originat a la cuina de l’habitatge sinistrat com a conseqüència, suposadament, d’un electrodomèstic.
A les 4:25h d’aquest dijous, la Policia Local ha rebut un avís informant que hi havia un incendi en un pis situat al c/ Albacete, 1. Dues dotacions del cos policial han acudit al lloc dels fets, on han comprovat que, efectivament, hi havia indicis de foc en un dels habitatges de la 3ª planta de l’immoble, que en aquell moment estava buit.

A l’espera de l’arribada dels Bombers, els agents de la Policia Local han desallotjat un total de 22 persones dels 14 habitatges restants de la finca, cap d’elles ferides.

Els Bombers han accedit a l’habitatge on s’ha originat l’incendi, aparentment causat per un electrodomèstic, i han comprovat que no hi havia ningú a l’interior del pis. Les flames s’han localitzat a la cuina i han afectat tota aquesta estança, tot i que la resta del pis també ha quedat afectat pel fum. La resta d'habitatges no haurien sofert danys.

Mentre s'estava extingint l’incendi, el propietari del pis sinistrat ha arribat a l’immoble. Una vegada apagat el foc i ventilat el bloc, a les 5:55h, les persones desallotjades han pogut tornar als seus habitatges.

En el dispositiu hi han participat 5 dotacions de Bombers de la Generalitat, 2 dels Mossos d’Esquadra, 2 ambulàncies del SEM i 2 de la Policia Local.