Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un dinar de germanor tanca la celebració de l’aniversari de la Penya Blaugrana Ramon Llorens Els actes celebrats diumenge van ser multitudinaris. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un dinar de germanor tanca la celebració de l’aniversari de la Penya Blaugrana Ramon Llorens

Els actes celebrats diumenge van ser multitudinaris.
La festa del Barça va ser molt participativa. La celebració del mig segle de vida de la Penya Blaugrana Ramon Llorens va fer que els carrers del centre de Rubí s’omplissin de públic per participar a les activitats programades, però també per apropar-se als convidats, principalment, el president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell. La jornada festiva es va tancar amb un dinar de germanor al que van poder assistir els socis de la entitat i els seus simpatitzants.

Si la celebració del 50e aniversari de la penya blaugrana va ser un èxit va ser gràcies al treball dels organitzadors, que van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, però també per la implicació d’altres entitats de la ciutat. Ningú es va voler quedar al marge d’aquesta celebració i a la cercavila que va recórrer els carrers del centre i a les actuacions que es van fer a la plaça Catalunya van estar presents des dels castellers, fins als diables, passant pels trabucaires i els geganters acompanyats del grallers, la Coral Rubinenca, l’Esbart Dansaire o l’Escola de Sardanes Flor de Neu.

La presència del president del Barça, Sandro Rosell, va ser un atractiu excepcional. El màxim responsable del club blaugrana va estar present en una trobada amb nens i nenes a les instal·lacions esportives de Can Roses, abans d’anar a la inauguració de la nova seu de la Penya Blaugrana Ramon Llorens, ubicada a la plaça Montserrat Roig s/n. En aquest acte va estar present l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, que juntament amb Rosell i el president de la entitat, Ton Vázquez, va tallar el pastis d’aniversari.

Dijous, Garcia ja va assistir també a l’acte més emotiu de la celebració, l’homenatge a les víctimes del accident de trànsit que va ocórrer l’any 1984, quan els socis de la entitat viatjaven a Madrid per assistir a la final de la Copa del Rey. Tota la celebració, també la de diumenge, va ser festiva però amb lloc pel record dels socis i presidents de l’entitat que han mort, alguns molt recentment.