Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de rubinenques participen al ball commemoratiu del Dia internacional de les dones Aquest any, per motius econòmics, el tradicional sopar de dones ha estat substituït per aquesta activitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un centenar de rubinenques participen al ball commemoratiu del Dia internacional de les dones

Aquest any, per motius econòmics, el tradicional sopar de dones ha estat substituït per aquesta activitat.
Un centenar de rubinenques van commemorar divendres el Dia internacional de les dones ballant a la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler. Aquesta és una de les més de 30 activitats organitzades durant tot aquest mes a Rubí per celebrar aquesta efemèride. Aquest any, per motius econòmics, s’ha substituït el tradicional sopar de dones per aquesta activitat de ball, a càrrec de l’Orquestra Rimmel Grup. L’alcaldessa, Carme García, va explicar que “la difícil situació econòmica que estem travessant ens impedia fer un sopar com ens hagués agradat i com ens mereixem. Però el canvi de format –va afegir García– no ha de deslluir la celebració i la festa”.

L’alcaldessa va voler reivindicar la igualtat formal i real entre homes i dones; “En una societat democràtica, que vol estar fortament cohesionada, no es poden sostenir les pràctiques discriminatòries o algunes diferències entre homes i dones”. Segons García, “aquest ball també ha de servir per prendre consciència i continuar treballant per escurçar i eliminar les diferències”.

Carme García també va tenir unes paraules de record per a la desapareguda Pepa de Haro. “De ben segur que moltes de vosaltres recordareu la primera celebració del Dia de les dones, que es va organitzar amb Pepa de Haro com a regidora de la Dona”.