Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de punts de llibres del Concurs d’aquest any s’exposen a la Biblioteca Els tres punts premiats es repartiran durant tot l’any entre els lectors habituals de l’equipament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un centenar de punts de llibres del Concurs d’aquest any s’exposen a la Biblioteca

Els tres punts premiats es repartiran durant tot l’any entre els lectors habituals de l’equipament.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler exposarà a la sala infantil fins al 30 d’agost les 96 propostes presentades per nens/es i joves de la ciutat pel Concurs de punts de llibre 2013, que estava dedicat a la mateixa biblioteca com a servei públic de lectura, ara que ha fet 60 anys de la seva creació, i al mestre Martí Tauler que dona nom a l’equipament.

Els guanyadors d’aquest any han estat Cèlia Capel (de 5 a 7 anys), David Burillo (de 8 a 9 anys), Júlia Bröll (de 10 a 13 anys) i Lewis Phillips (de 14 a 16 anys), premiats amb un lot de llibre i la impressió del punts guanyadors, per repartir entre les persones lectores de la Biblioteca al llarg de l’any.

Per a aquesta edició, s’havia establert una categoria nova (B, de 8 a 9 anys) per separar per grups d’edat més pròxims la categoria A d’altres anys, que és la que ha rebut el major nombre de propostes, 38 en total. La resta de categories han presentat 20 punts la categoria A, 35 la C i 3 la D.