Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d'alumnes de Rubí han participat a l'activitat 'Al carrer tots hi pintem' Aquesta iniciativa ha obert la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un centenar d'alumnes de Rubí han participat a l'activitat 'Al carrer tots hi pintem'

Aquesta iniciativa ha obert la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Al voltant d’un centenar de nens i nenes han participat a l’activitat “Al carrer tots hi pintem”, en el marc del Dia Europeu Sense Cotxes. L’activitat s’ha realitzat al carrer Francesc Macià, en l’espai comprès entre el carrer Montserrat i la plaça Catalunya. Mitjançant dibuixos relacionats amb la mobilitat i el lema d’aquesta activitat, els alumnes han reivindicat el carrer com a espai per a ús dels vianants, tenint en compte diferents aspectes com el soroll, les molèsties ocasionades per la circulació de cotxes i motos, les senyals de trànsit i altres elements de la via pública, etc.

Aquesta activitat ha obert els actes programats al voltant de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura que se celebra a Rubí del 22 al 29 de setembre. Entre les activitats previstes destaca la pedalada popular que tindrà lloc el pròxim diumenge, 28 de setembre, a partir de les 10 h davant del mercat municipal. Les inscripcions per participar a la pedalada ja es poden fer en aquest espai, al carrer de Cal Gerrer, s/n.