Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un bosc de llibres és el tema del XVIIè concurs de punts de llibre que organitza la biblioteca El lliurament de premis es farà el pròxim 8 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un bosc de llibres és el tema del XVIIè concurs de punts de llibre que organitza la biblioteca

El lliurament de premis es farà el pròxim 8 de juny.
Dibuixar o dissenyar un punt de llibre amb un bosc de llibres es la proposta de la Biblioteca Mestre Martí Tauler per al XVIIè Concurs de punts de llibre per a aquest any 2011 que l’Assemblea General de les Nacions Unides ha declarat com a Any Internacional dels Boscos. En tant que la matèria primera del llibre (fins ara) ha estat el paper, i com es tracta de conscienciar a la població de la importància de la conservació dels boscos, es valorarà de forma més positiva aquells punts de llibre fets amb materials reciclats o utilitzant les noves tecnologies.

Els punts de llibre es podran presentar fins al pròxim 15 de maig a la mateixa biblioteca i hi ha tres categories, l’A per a infants de 5 a 9 anys, la B de 10 a 13 anys i la C per a joves de 14 a 16 anys, tot i que només es pot presentar una única obra per participant.

Les propostes han de tenir un format de 21 x 6 cm i s’han de presentar en suport rígid, però en el cas de treballs realitzats amb ordinador, aquests han d’anar acompanyats d’un suport informàtic on hi hagi la imatge amb una resolució de 300 ppp com a mínim. Poden estar fetes amb qualsevol tècnica excepte amb retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu.

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 8 de juny a les 17.30 h, a l’auditori de la Biblioteca, on s’exposaran tots els punts de llibres presentats a la Sala infantil fins al 30 d’agost, mentre que el punt de llibre guanyador serà imprès i repartit entre els lectors i lectores de la Biblioteca.

L’any passat, un total de 1.114 punts de llibre dissenyats per infant i joves de la nostra ciutat van participat en el 16è Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Mestra Martí Tauler, que portava com a tema la nova biblioteca llavors recentment inaugurada.

Per a més informació, Biblioteca Mestre Martí Tauler, c/ Aribau, 5 - 08191 Rubí, Tel.: 93 588 70 00 ext. 4416, a/e: b.rubi.mmt@diba.es, horari: matí de dimecres a dissabtes, de 10 a 14 h, i tarda de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.