Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un autobús de la línia 4 pateix un accident en el carrer Zamora en sortir-se de la via Segons la policia, el conductor va patir un mareig i va perdre el control del vehicle durant uns segons. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un autobús de la línia 4 pateix un accident en el carrer Zamora en sortir-se de la via

Segons la policia, el conductor va patir un mareig i va perdre el control del vehicle durant uns segons.
El dimecres, 14 de gener, un autobús de la línia 4 de la companyia RubíBus va patir un accident de trànsit en el carrer Zamora. L’inicident va tenir lloc cap a les 16.45 h a l’alçada del número 17 d’aquest carrer.

Segons informa la policia local, el vehicle circulava en direcció al carrer Pontevedra, però en arribar a una corba suau, el conductor va perdre el control del vehicle i va pujar a sobre de la vorera, continuant la trajectòria fins a col•lidir contra la tanca d’un habitatge privat. Segons va manifestar el mateix conductor als agents, així com els passatgers, sembla ser que el conductor va patir un mareig i va perdre el coneixement durant uns petits instants durant els quals el vehicle circulava a uns 20 km/h. Els agents van observar que en el lloc de l’accident no hi havia cap signe de frenada ni de derrapatge. Per altra banda, en el moment del xoc, el carrer, que és de sentit únic, presentava un bon estat de l’asfalt i de senyalització.

Tot i el incident, no hi va haver cap ferit de consideració i l’ambulància desplaçada fins al lloc dels fets només va haver d’atendre el conductor del vehicle. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia, amb resultat negatiu.

Accident en el carrer Sant Pere

Poc després, cap a les 17 h, es va produir un segon accident en la cruïlla del carrer Sant Pere amb Montserrat. Un camió porta-contenidors va sortir-se de la via després d’efectuar un canvi de direcció a la dreta, essent un tram de direcció prohibida, per tal de descarregar una màquina per a una obra que s’estava realitzant en aquest carrer.

Sembla ser que el conductor va perdre el control del camió i va xocar contra un fanal, un pal protector de la vorera i una caixa elèctrica de la companyia FECSA.

El camió va patir forces danys com a conseqüència de la col•lisió i el conductor va resultar il•lès. Els agents van realitzar-li la prova d’alcoholèmia amb resultat positiu de 0,74 mg/l en la primera prova i 0,65 mg/l en la segona. La policia local de Rubí va instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.