Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un agent de la Unitat Canina de la Policia Local de Rubí participa en una exhibició a Toledo Aquesta ha estat una de les activitats paral·leles de la cursa solidària Corre por Román, celebrada a la capital de Castella-La Manxa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un agent de la Unitat Canina de la Policia Local de Rubí participa en una exhibició a Toledo

Aquesta ha estat una de les activitats paral·leles de la cursa solidària Corre por Román, celebrada a la capital de Castella-La Manxa
L’agent de la Unitat Canina de la Policia Local de Rubí, Dani Pastor, acompanyat del seu gos Sony, ha participat recentment en una exhibició a la ciutat de Toledo. Aquesta ha estat una de les activitats complementàries de la cursa solidària Corre por Román, centrada en ajudar a nivell motivacional el guàrdia civil Román David Gómez, que va en cadira de rodes des que va rebre tres trets en un atracament a un supermercat. Part dels diners recaptats amb les inscripcions a la cursa es destinarà a la investigació per a la recuperació medul·lar que porta a terme l’Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo.

Durant l’exhibició, Pastor i Sony han mostrat als assistents diversos exercicis d’obediència i de defensa i atac amb gos policia, juntament amb altres unitats canines de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Reial.

Inicialment, la cursa Corre por Román estava adreçada únicament als cossos policials, però la resposta social ha estat tan gran que s’ha acabat obrint a tota la ciutadania. En total, uns 4.000 corredors han participat en aquesta iniciativa, que s’ha celebrat a la capital de Castella-La Manxa. L’Ajuntament de Toledo ja es planteja organitzar la segona edició de la cursa l’any vinent.