Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per participar en el concurs fotogràfic 'El medi ambient a Rubí' Hi haurà 6 premis per als treballs guanyadors distribuïts en dues categories, adults i joves. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Últims dies per participar en el concurs fotogràfic 'El medi ambient a Rubí'

Hi haurà 6 premis per als treballs guanyadors distribuïts en dues categories, adults i joves.
El pròxim 30 de novembre es tanca el termini per participar en el IV concurs fotogràfic “El medi ambient a Rubí“ que organitza el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Rubí. Els interessats en participar-hi poden enviar com a màxim dues fotografies en format digital d’1 Mb de resolució mitjançant aquest apartat de la web municipal abans d’aquesta data, omplir el formulari d’inscripció i enviar els treballs a l’adreça de correu electrònic que s’hi indica. Les fotografies han de tractar sobre el medi ambient a Rubí, com ara sobre el cicle de l’aigua i l’energia, la gestió de residus, les zones verdes, fauna i flora, el soroll, la mobilitat, etc.

Per als guanyadors hi haurà un total de 6 premis distribuïts en dues categories: joves (fins a 17 anys) i adults (a partir de 18 anys). A cada categoria hi haurà una impressora fotogràfica d’alta resolució (1r premi), una càmera fotogràfica digital (2n premi) i una memòria USB (3r premi).

El jurat estarà format pel regidor de Medi Ambient, Manel Velasco, per dos representants del grup fotogràfic “El Gra” i per un representant dels IES de Rubí. Està previst que el veredicte es faci públic a principis d’any.

En l’ edició anterior hi va participar un total de 248 fotografies realitzades a càrrec de 94 participants (11 a la categoria adults i 83 a la categoria joves). Els guanyadors van ser Ramon Majoral (categoria adults) i Marc Sanchez (categoria joves).

Més informació