Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobades de dansa mensuals al barri de Ca n’Oriol Organitzades pel Pla de Desenvolupament Comunitari de Ciutat, l’activitat es farà el primer diumenge de cada mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobades de dansa mensuals al barri de Ca n’Oriol

Organitzades pel Pla de Desenvolupament Comunitari de Ciutat, l’activitat es farà el primer diumenge de cada mes.
Aquest diumenge a les 12 h, els veïns i veïnes del barri de Ca n’Oriol participaran al ball inaugural de les trobades de dansa que es faran un diumenge al mes a diferents espais del barri de Ca n’Oriol. Aquest primer diumenge, la trobada es farà a la plaça de Ca n’Oriol. Aquesta programació estable inclourà diversos estils de balls com pasdobles, salsa, sardanes, tango o country, entre d’altres. Posteriorment els participants a la festa podran gaudir d’un aperitiu servit per les mateixes entitats.

Les trobades de dansa, emmarcades dintre del Pla de desenvolupament Comunitari (PDC) de Ciutat, volen promoure la participació dels veïns i veïnes amb una programació estable de cultura, des de la qualitat i la diversitat i que arribi a tota la ciutadania que viu al barri. Amb aquest objectiu, s’estan realitzant tallers amb diferents tipus de dansa dos cops a la setmana durant cada mes en els tres locals de les associacions de veïns del barri (Ca n’Oriol, Rubí 128 i Portal de Ca n’Oriol), i, posteriorment, es farà la trobada mensual de dansa on participen de forma activa totes aquelles persones que han estat assajant al llarg del mes.

Aquest projecte a l’entorn del món de la dansa vol introduir criteris de qualitat en les activitats culturals, fomentar l’hàbit i la participació en el consum i organització d’activitats d’aquest tipus i impulsar criteris de convivència i respecte en la diversitat a través de la dansa i la música.