Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada entre l’alcaldessa de Rubí i responsables de la multinacional danesa DSV Durant la reunió, Carme García ha traslladat als responsables de la companyia les accions que es porten a terme des de l’Ajuntament per potenciar l’activitat empresarial al municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobada entre l’alcaldessa de Rubí i responsables de la multinacional danesa DSV

Durant la reunió, Carme García ha traslladat als responsables de la companyia les accions que es porten a terme des de l’Ajuntament per potenciar l’activitat empresarial al municipi.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Mas, s’han reunit aquest matí amb dos dels tres directors generals de la companyia de logística i transport danesa DSV, amb seu a Rubí.

Durant la trobada, el director general de la divisió de transport aeri i marítim DSV Air & Sea SAU, Iban Mas, i el de la divisió terrestre DSV Road Spain SAU, Magnus Malmqvist, han explicat a l’alcaldessa el tipus d’activitat que porten a terme i els plans de futur de la companyia. En aquest sentit, els màxims responsables de DSV han exposat a Carme García els plans de millora que tenen previst dur a terme en les diferents àrees de la firma, que poden comportar un augment de l’activitat d’aquesta empresa i, en conseqüència, un increment en la contractació de personal. I és que fruit de la seva fusió amb l’empresa ABX, l’any 2008, DSV està experimentant un constant creixement.

DSV, que té la seu central a Espanya a Rubí des del 2007, ha optat per continuar operant a la ciutat després del procés de fusió, en comptes de traslladar-se a la Zona Franca de Barcelona, on estava ubicada fins ara ABX. Segons l’alcaldessa Carme Garcia ”és una molt bona notícia que DSV hagi decidit quedar-se a Rubí, ja que es tracta d’una empresa molt important per a la ciutat”.

Per la seva banda, l’alcaldessa i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació han traslladat als directius de DSV algunes de les accions que es porten a terme des del consistori per fomentar l’activitat empresarial a la ciutat. Així, els han parlat de la prova pilot de cogestió del Polígon d’Activitat Econòmica Molí de la Bastida (on està ubicada la companyia) i els han convidat a assistir a la propera jornada de cooperació empresarial Getting Contacts, una invitació que ha estat molt ben rebuda per Mas i Malmqvist. A més, també han posat a la seva disposició la borsa de treball de l’IMPES, l’Institut de Promoció Econòmica i Social.

DSV, brokers de càrrega

A la seu central de DSV a Espanya, unes instal·lacions ubicades al polígon Molí de la Bastida de Rubí, hi treballen 273 persones, de les quals aproximadament un 20% són de Rubí o de diferents poblacions del Vallès Occidental. Aquestes instal·lacions tenen una superfície de 62.000 metres quadrats i una capacitat per a 55.0000 palets.

A l’Estat espanyol, DSV compta amb 19 delegacions situades en punts estratègics al llarg de tot el territori nacional. DSV a Espanya s’estructura en 3 empreses: DSV Road Spain SAU, especialitzada en transport terrestre i dirigida per Magnus Malmqvist des de principis d’aquest any; DSV Air & Sea SAU, especialitzada en el transport aeri i marítim i capitanejada per Iban Mas; i DSV Solutions Spain SAU, que ofereix solucions de logística, encapçalada per Xavier Juncosa.

La companyia ofereix serveis globals de transport i solucions logístiques integrals a la mida dels seus clients. En paraules d’Iban Mas, són una espècie de “brokers de càrrega, que compren espais en camions, avions i vaixells”. El grup està present a 110 països (en una seixantena hi té oficines pròpies) gràcies a la col•laboració amb partners i agents. Aquesta extensa xarxa mundial permet a l’empresa disposar de centres de suport en punts estratègics dels 5 continents. A tot el món, DSV compta amb una plantilla de 21.300 professionals. L’any 2009 el grup va facturar 4.800 milions d’euros.