Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada entre l’Ajuntament i la direcció de Ficosa L’empresa assegura que les negociacions estan sent dures i els representants municipals demanen un esforç per arribar a acords. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobada entre l’Ajuntament i la direcció de Ficosa

L’empresa assegura que les negociacions estan sent dures i els representants municipals demanen un esforç per arribar a acords.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, acompanyada per tots els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament, es va reunir ahir a la tarda amb els directius de Ficosa, tal i com es va comprometre a fer durant l’últim ple del mandat anterior amb els treballadors de les dues plantes que l’empresa té a Rubí, Fico Triad i Fico Transpar.

Durant la reunió d’ahir, la direcció de la multinacional va reiterar els seus plans de futur, els mateixos que van traslladar a l’anterior govern municipal durant la trobada que els mateixos directius van mantenir a finals de gener amb els representants de totes les formacions polítiques que aleshores encapçalaven els grups municipals.

Els directius de Ficosa van explicar que les negociacions amb els treballadors estan sent molt dures. Davant d’això, tant l’alcaldessa com els portaveus dels grups municipals van demanar a l’empresa un esforç extra per intentar arribar a un acord que respecti tots els compromisos presos amb els treballadors.