Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada amb la plataforma de veïns per donar a conèixer el Pla municipal de Reactivació Econòmica Els representants veïnals ofereixen col·laboració per difondre les accions previstes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobada amb la plataforma de veïns per donar a conèixer el Pla municipal de Reactivació Econòmica

Els representants veïnals ofereixen col·laboració per difondre les accions previstes.
Bona part de les 11 accions que contempla el Pla de Reactivació Econòmica que ha posat en marxa l’Ajuntament de Rubí tenen per objectiu la implantació de noves empreses a la ciutat que generin ocupació. Aquest és el principal missatge que va transmetre el regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, a representants de la Plataforma de Veïns que s’havien interessat per conèixer els detalls del Pla. Una de les accions que major interès va suscitar als representants veïnals està relacionada amb l’estalvi energètic als domicilis a partir de mesurament de consums a les cases i la intervenció d’agents energètics que informaran de què fer per reduir sensiblement la factura mensual energètica. Aquesta mesura està recollida en el projecte Rubí Brilla presentat recentment. En aquest tema, el regidor es va comprometre a comptar amb la col·laboració de les entitats veïnals quan el projecte es posi en marxa.

El regidor va informar de cadascuna de les 11 accions que, a banda de reactivar l’economia i generar ocupació, permetran una important reducció de la despesa energètica tant a nivell municipal, com ciutadà, com industrial. L’edició del mes de desembre de la revista LA CIUTATinclou un reportatge i un article relacionats amb el Pla de Reactivació Econòmica i les seves accions, així com el projecte Rubí Brilla.