Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres nous ajuts sobre els impostos se sumen als ja existents sobre l'IBI El termini per a sol·licitar aquests ajuts ja és obert i finalitza el 2 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tres nous ajuts sobre els impostos se sumen als ja existents sobre l'IBI

El termini per a sol·licitar aquests ajuts ja és obert i finalitza el 2 de novembre.
El Ple de juny va aprovar les bases de tres nous ajuts: sobre l'impost de l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlua), als propietaris d'immobles inclosos en el Catàleg de Patrimoni, i a l'impost d'escombraries de famílies monoparentals. Aquests ajuts s'uneixen als ja existents aprovats el maig per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per a gent gran amb escassa capacitat econòmica, per a persones aturades i per a les famílies monoparentals.

El termini per a sol·licitar els nous ajuts finalitza el 2 de novembre, excepte el de plusvàlua, que s'ha de demanar dins del termini voluntari de pagament de la liquidació.Aquests ajuts es poden sol·licitar a les Oficines d'Atenció al Ciutadà. Els requisits i documentació que s'han de presentar es poden consultar www.rubi.cat/tramits.