Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres empreses de Rubí, guardonades amb els Premis Cambra 2014 El jurat ha premiat Germans Boada, Grifoll Print Promotions i Continental Automotive Spain, a banda de l’empresa amb filial a la ciutat MC Mutual https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Tres empreses de Rubí, guardonades amb els Premis Cambra 2014

El jurat ha premiat Germans Boada, Grifoll Print Promotions i Continental Automotive Spain, a banda de l’empresa amb filial a la ciutat MC Mutual
Tres empreses de Rubí, Germans Boada, Grifoll Print Promotions i Continental Automotive Spain, han estat guardonades amb els Premis Cambra 2014, que atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. El jurat del certamen, integrat entre d’altres pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, també ha decidit premiar la barcelonina Mutual Midat Cyclops-MC Mutual, amb filials a la nostra ciutat i a Sant Cugat.

Germans Boada, dedicada a la fabricació d’eines per a la construcció, ha estat reconeguda en l’apartat d’Internacionalització; l’entitat Mutual Midat Cyclops-MC Mutual ha estat guardonada a la categoria de Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement; Grifoll Print Promotions, dedicada a la impressió de paper i plàstic amb acabats especials, ha rebut el Premi Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Continental Automotive Spain, que produeix quadres d’instruments, pantalles multifunció i parts plàstiques per al sector d’automoció, ha estat distingida amb el guardó a la Responsabilitat Social Corporativa.

El jurat dels Premis Cambra ha donat a conèixer la desena d’empreses guardonades en les cinc categories obertes a la participació. Properament farà públics els premiats en els apartats d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació i Lideratge Empresarial, que concedeix directament el Comitè Executiu de la Cambra. Tots els guardons es lliuraran en un acte multitudinari que tindrà lloc el 19 de juny a Matadepera.