Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Totes les meses electorals de Rubí obren sense incidències destacables 51.420 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a les urnes instal·lades a Rubí i 467 residents fora de l’Estat tenen l’opció de fer-ho per correu. L'alcaldessa, Carme García, ha votat a les 11 h, al col·legi electoral de La Bruna. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Totes les meses electorals de Rubí obren sense incidències destacables

51.420 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a les urnes instal·lades a Rubí i 467 residents fora de l’Estat tenen l’opció de fer-ho per correu. L'alcaldessa, Carme García, ha votat a les 11 h, al col·legi electoral de La Bruna.
No s'ha registrat cap incidència en el tram inicial d'aquesta jornada electoral a Rubí. A les 9 del matí s'han obert amb normalitat les 78 meses electorals instal·lades als 25 col·legis electorals distribuits per tota la ciutat on hi treballaran a la jornada d'avui un total de 234 persones. A nivell municipal, una seixantena de treballadors de l’Ajuntament de Rubí cobreixen treballs d’informació, manteniment d’infraestructures, consultes i coordinació del procés electoral. A aquesta xifra cal afegir els 25 agents locals que garantiran la seguretat durant tot el procés, així com el personal que cadascuna de les formacions polítiques destina a fer el cobriment de la jornada electoral, altres cossos policials i serveis d’emergències.

El seguiment electoral: per internet, i per Ràdio Rubí

El sistema més immediat de rebre la informació electoral, tant de participació com d’escrutini de vots, serà a través de l’apartat d’eleccions de la pàgina web municipal. A temps real, es donaran a conèixer les dades de participació en els avanços de les 13 h, de les 18 h i, a partir de les 20 h. També es podran consultar els resultats per partits, per districtes, meses i seccions electorals, fer comparatives i imprimir gràfics. Aquesta pàgina també ofereix informació sobre on anar a votar i l’històric de tots els comicis celebrats a Rubí. També hi ha un enllaç a l’apartat que la Generalitat de Catalunya dedica a aquests comicis.

El seguiment de les eleccions autoòmiques a través de Ràdio Rubí, al 99.7 de la FM, garanteix també la simultaneïtat de la informació i un seguiment de tots els incidents que es produeixen durant la jornada electoral a través dels butlletins horaris, amb un informatiu especial a les 14 h, butlletins horaris a partir de les 16 h i l’especial Eleccions al Parlament de Catalunya 2010, a partir de les 20 h, amb connexions amb totes les seus locals dels grups polítics que concorren a les eleccions i un balanç final amb representants de totes les formacions. Ràdio Rubí també oferirà informació electoral de tots els municipis de la comarca.

Novetats als col·legis electorals

En aquestes eleccions hi ha diversos canvis de col·legis electorals i afecta als electors que votaven en els locals electorals que es detallen al document adjunt (modificacions a col·legis electorals)

Nota: Durant la jornada electoral, la persona de contacte a premsa per aclarir qualsevol dubte o fer qualsevol sol·licitud d’informació sobre el seguiment dels comicis a Rubí és Dolors Sierra. El telèfon de contacte serà l’habitual: 607833008.