Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tota l'oferta formativa de Rubí, a internet Els rubinencs ja poden conèixer a través d'una pàgina web tots els cursos formatius que s'imparteixen a la ciutat adreçats a majors de 16 anys: cursos de formació laboral, acadèmica i cultura i lleure. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tota l'oferta formativa de Rubí, a internet

Els rubinencs ja poden conèixer a través d'una pàgina web tots els cursos formatius que s'imparteixen a la ciutat adreçats a majors de 16 anys: cursos de formació laboral, acadèmica i cultura i lleure.
L’Ajuntament de Rubí ha creat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona una nova pàgina web, anomenada Comunitat Virtual de Formació Permanent Rubí, a través de la qual els rubinencs i rubinenques ja poden consultar a través d’internet i obtenir informació sobre tota l’oferta formativa permanent que s’imparteix al municipi per a majors de 16 anys.

Es tracta d’un servei públic i gratuït. Els usuaris poden trobar en aquest web informació sobre formació laboral (cursos de comptabilitat, gestió, informàtica, hosteleria, indústria, etc.), formació acadèmica (batxillerat, graduats escolars, cicles formatius de grau mitjà i superior, música, idiomes, proves d’accés, etc.) i cultura i lleure (tallers de dansa, ioga, música, lectura, etc.).

Més informació