Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tota la informació sobre Rubifira 2006 a www.rubifira.com https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tota la informació sobre Rubifira 2006 a www.rubifira.com

Les empreses i els comerços locals han rebut positivament les propostes que presenta la renovada Rubifira, organitzada per l’Associació Pla Estratègic en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí, que obrirà les seves portes del 12 al 14 de maig. En poc més d’una setmana d’entrevistes concertades amb representants del sector, ja s’han contractat una vintena d’estands i s’ha palesat un gran interès per part de les grans empreses i el petit comerç.

Aquesta setmana ha entrat en funcionament la pàgina www.rubifira.com on els interessats en participar a la fira trobaran tota la informació necessària per fer-ho, els espais que s’han projectat , així com les tarifes (amb un 25 % de descompte per als participants de Rubí) i les activitats programades. Aquest web s’anirà actualitzant periòdicament.

L’edició de Rubifira d’enguany es completarà amb unes jornades tècniques empresarials i una ronda de negocis que se celebraran al llarg del divendres 12 de maig a l’espai de 150 m2 destinats a la indústria. A banda d’aquesta carpa, s’han projectat 3 espais més. La carpa central, de 2400 m2 acollirà els espais de comerç i la fira de restauració i als exteriors s’habitarà un darrer espai perquè les entitats culturals i esportives mostrin les seves activitats i interactuïn amb els visitants. També a l’exterior s’instal·laran petites carpes amb superfícies lliures addicionals per a la mostra dels concessionaris d’automòbils de la ciutat.

Més informació