Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per l'arribada dels Mossos a Rubí L'alcaldessa, Carme Garcia, ha signat el conveni de col·laboració amb la consellera d'Interior, Montserrat Tura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tot a punt per l'arribada dels Mossos a Rubí

L'alcaldessa, Carme Garcia, ha signat el conveni de col·laboració amb la consellera d'Interior, Montserrat Tura.
Rubí ha estat la darrera ciutat del Vallès Occidental en signar el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i la conselleria d’Interior a pocs dies de què es faci efectiu el desplegament de Mossos a la comarca.

“Més presència policial, més actuació preventiva i més acció davant el delicte”, d’aquesta forma ha resumit la consellera d’Interior, Montserrat Tura, les conseqüències més immediates del desplegament de la policia autonòmica a la ciutat. Un desplegament que Tura ha qualificat “d’històric per Catalunya que ha pogut desplegar del no res una policia”. “És el sistema de seguretat públic més ambiciós que hi ha en aquests moments a la vella Europa”, ha puntualitzat.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Carme García, ha insistit, com ja va fer durant la visita a les instal•lacions de la nova comissaria de Mossos a Rubí, en els beneficis que l’arribada de la policia autonòmica tindrà per a la ciutat “millorant la seguretat en una ciutat que no és insegura. La presència dels Mossos servirà perquè la ciutadania tingui una major percepció de seguretat i això sempre és important”.

Més informació