Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen a obrir les portes les aules d’estudi per a joves de la nova biblioteca Començaran a funcionar el pròxim dilluns 23 de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tornen a obrir les portes les aules d’estudi per a joves de la nova biblioteca

Començaran a funcionar el pròxim dilluns 23 de maig.
Les aules d’estudi, que organitza anualment l’Ajuntament de Rubí pels períodes d’exàmens dels joves estudiants de la nostra ciutat, obren les seves portes a partir del pròxim 23 de maig i s’allargaran fins al 22 de juny, a l'aula d’estudi que hi ha ubicada al vestíbul de la nova Biblioteca, on es va traslladar l’any passat.

Aquest espai destinat a l’estudi, que el consistori habilita des de fa més de cinc anys durant els períodes d’estiu i Nadal, per a aquells estudiants que no volen sortir de la ciutat per preparar els seus exàmens, tindran el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 21 a 1 h i dissabtes i diumenges de 18 a 22 h.

Per a més informació: www.rubi.cat/joventut, espaijove@ajrubi.cat, Servei de Joventut, c/ General Prim, 33-35 2n., tel: 935887077 – 935887000, de dilluns a divendres de 8 a 15 h.