Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la formació de pares i mares organitzada per l'Ajuntament Els cursos, dirigits a tres franges d’edat, volen reforçar les eines i recursos de les famílies https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/comunicacio/sala-de-premsa/notes/torna-la-formacio-de-pares-i-mares-organitzada-per-lajuntament/@@images/image/preview

Torna la formació de pares i mares organitzada per l'Ajuntament

Els cursos, dirigits a tres franges d’edat, volen reforçar les eines i recursos de les famílies

L’Ajuntament de Rubí organitza un nou cicle de Formació de pares i mares durant el curs 2014-2015. Les inscripcions estan obertes mentre que hi hagi places lliures i són totalment gratuïtes.

Els cursos es divideixen en tres grups d’edat diferents i s’estructuren en diverses sessions temàtiques, de manera que es pot assistir a una o a totes en funció dels interessos de cada família. El primer curs, adreçat a pares i mares amb fills/es preadolescents o adolescents, s’iniciarà dilluns 13 d’octubre sota el títol Comunica’t amb el teu fill o filla. En ell s’abordaran qüestions com a el llenguatge de l’apropament, l’empatia i acceptació, l’escolta activa, el llenguatge de la motivació o el lideratge familiar, entre d’altres. Totes les sessions, conduïdes pel coach Isaac Palomares, tindran lloc en dilluns, de 19 h a 21 h, a l’edifici Rubí+D.

El 20 d’octubre s’iniciarà el curs Som pares, adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys i dirigit per NIM Psicòlogues. En aquest cas, es parlarà del desenvolupament dels fills, el treball dels hàbits de son, menjar o higiene, o l’establiment de límits, entre d’altres. Les sessions es faran a l’Escola Bressol La Bruna, sempre en dimarts de 17 h a 19 h, i hi haurà servei gratuït d’acollida d’infants per als fills dels participants.

En darrer terme, el curs Fer de pares de manera positiva, dirigit a famílies amb fills/es de 3 a 12 anys, s’encetarà el 29 d’octubre impartit per l’Associació GRUPS, aprenentatge i salut. Durant les sessions programades, en aquest cas en dimecres de 17 h a 18.30 h a l’Escola La Schola, es tractaran temàtiques com ara l’establiment del vincle afectiu, la comunicació i l’escolta; l’autonomia, la responsabilitat i els límits; i les funcions bàsiques de la família.

Les inscripcions per aquesta formació es poden fer a traves del correu electrònic educacio@ajrubi.cat o bé través del web municipal www.rubi.cat.