Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tasques de manteniment a camins perimetrals Ja ha finalitzat aquesta actuació a 6 camins perimetrals, dins del pla actuació pla de prevenció d’incendis forestals de Rubí per a l'estiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tasques de manteniment a camins perimetrals

Ja ha finalitzat aquesta actuació a 6 camins perimetrals, dins del pla actuació pla de prevenció d’incendis forestals de Rubí per a l'estiu.
Ja han finalitzat les tasques de manteniment i de millora de camins perimetrals que es van posar en marxa fa un parell de setmanes com a mesura de prevenció contra els incendis forestals per aquest estiu, seguint el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals de Rubí. Enguany s’han arranjat els camins de Can Tapis, el camí Ral, de can Riquer Vell, Serra de Can Guilera, del polígon La Llana fins a Sant Feliuet i del camí de Rubí a Sabadell.

Aquestes tasques de manteniment consisteixen en l’arranjament i l’eliminació d’arbres, retirada i trituració de branques i eliminació de la vegetació que creix al camí i a cada lateral d’aquest, en un metre d’amplada a cada banda. L’actuació es fa a càrrec de l’Agrupació de Defensa Forestal Rubí (ADF), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona

Com a mesura de prevenció d’incendis forestals, fins el 15 d’octubre està prohibit encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat, en els terrenys forestals que estiguin o no poblats d’espècies arbòries. Segons la Generalitat, l’any 2007 a Catalunya es van produir 575 incendis (300 menys que al 2006) amb 1.634,25 hectàrees forestals cremades.

Més informació sobre les tasques realitzades l’any passat.