Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tancament de l'illa de vianants fins el 7 de setembre Amb aquesta prova pilot, els vehicles ja no poden circular des d'avui en el tram comprès entre els carrers Prim i Sant Josep. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tancament de l'illa de vianants fins el 7 de setembre

Amb aquesta prova pilot, els vehicles ja no poden circular des d'avui en el tram comprès entre els carrers Prim i Sant Josep.
El govern local ha decidit fer una prova pilot, entre l’1 de juliol i el 7 de setembre, abans de fer un tancament definitiu del tram de l’illa de vianants que ocupa l’avinguda Barcelona, el passeig Francesc Macià i el carrer Rafael Casanova, entre els carrers Prim i Sant Josep. Durant aquests dos mesos s’estudiaran i avaluaran les conseqüències del tancament i es proposaran, en cas de ser necessàries, les mesures correctores per garantir un tancament definitiu que permeti la bona convivència entre la nova zona de vianants i la fluïdesa del trànsit. El tancament comporta la prohibició del pas de vehicles per la nova illa, que només podrà ser travessada per trànsit rodat pel carrer Cervantes, per facilitar l’accés dels cotxes a la benzinera del centre, i pel carrer Montserrat. Per contra no es permetrà el pas pels carrers Pintor Murillo i Llobateras, a diferència del que passa actualment a l’illa de vianants del cap de setmana. Sí que podran accedir a l’illa els vehicles dels veïns que resideixen a la zona afectada i els vehicles que portin gènere als comerços de l’illa, així com els vehicles d’emergències. Tots ells portaran una targeta d’identificació que els permetrà el pas. Els horaris de càrrega i descàrrega seran de 7.30 a 10.30 h i de 14 a 16.30 h.

Més informació