Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller participatiu de la gent gran de Rubí per preparar el 6è Congrés nacional de gent gran La regidora de Serveis a les persones ha animat a la gent gran a expressar les seves opinions en aquest taller. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taller participatiu de la gent gran de Rubí per preparar el 6è Congrés nacional de gent gran

La regidora de Serveis a les persones ha animat a la gent gran a expressar les seves opinions en aquest taller.
Una trentena de persones de diversos col·lectius de gent gran de la nostra ciutat, com el Consell Consultiu de la Gent Gran, el Casal de la Gent Gran Primer de Maig i el Casal d’Avis de Magallanes, han participat en el taller participatiu organitzat per la Generalitat de Catalunya a la nostra ciutat per debatre les accions que, des de Rubí, es volen portar al VI Congrés de la Gent Gran que es farà aquesta tardor a Catalunya.

La regidora de Serveis a les persones, Ana M. Martínez, que ha donat la benvinguda als participants al taller, els ha encoratjat a fer escoltar les seves opinions ja que “la veu de la gent gran s’ha d’escoltar perquè amb la seva experiència encara tenen moltes coses a dir” i amb aquestes aportacions “podreu definir les vostres demandes de cara al futur”.

En l’acte també han participat els directors dels Serveis Territorials dels Departaments d’Acció Social i Ciutadania, Josep González, i Interior, Relacions Institucionals i Participació, Àngel Merino, els dos departaments que estan portant a terme les sessions territorials arreu de Catalunya per debatre les conclusions de les mateixes posteriorment en aquest congrés.

Al llarg del taller participatiu, que s’ha fet de 9.30 a 14.30 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, la gent gran de Rubí ha debatut les seves aportacions envers les tres ponències que es portaran al congrés: La participació de la gent gran, Pobresa i exclusió social i Polítiques d’envelliment actiu.