Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de cuina sense pares a l’Institut de Rubí La sessió, dintre del programa d’alimentació saludable, es farà dijous a la tarda. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taller de cuina sense pares a l’Institut de Rubí

La sessió, dintre del programa d’alimentació saludable, es farà dijous a la tarda.
Un grup d’alumnes de l’Institut de Rubí, al 25 de setembre, participen demà al Taller “Cuina sense pares” que la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments, impulsa als instituts de secundària de la província, per fomentar l’alimentació saludable entre els joves i facilitar-li una sèrie de recursos per animar-los a posar-se a cuinar.

Durant el taller de cuina, que es farà dijous 3 de maig a les 15 h a l’Institut Rubí (pg. Marconi, s/n), un grup d’11 alumnes cuinaran un menú complet integrat per una amanida de contrastos, un salmó amb salsa tàrtara i fruita del temps.

Aquesta iniciativa vol animar als joves de secundària a fer el seus propis àpats, quan no vulguin quedar-se a dinar a l’institut, i donar-los eines per començar a cuinar receptes de fàcil elaboració, menús complets, etc. Els participants rebran un receptari de 'Cuina sense pares'amb receptes fàcils, ràpides i econòmiques, en format de menús de dinars i sopars, que permetran que els joves s’introdueixin en el món culinari, cuinant plats saludables.