Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tall de trànsit amb motiu de les obres d'ampliació del pont del carrer Lourdes El carrer Lourdes romandrà tancat al trànsit el dijous, 20 de desembre, entre les 9:30 i les 18 h amb motiu de les obres que s'estan realitzant. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tall de trànsit amb motiu de les obres d'ampliació del pont del carrer Lourdes

El carrer Lourdes romandrà tancat al trànsit el dijous, 20 de desembre, entre les 9:30 i les 18 h amb motiu de les obres que s'estan realitzant.
Dijous, 20 de desembre, es tallarà al trànsit el carrer Nostra Senyora de Lourdes, en el tram comprès entre els carrers Burgos i Madrid, amb motiu de les obres d’ampliació del pont de la carretera BP-1503, al seu pas per l’avinguda de l’Estatut. Aquest tall de trànsit serà provisional i només es farà efectiu entre les 9.30 i les 18 h d’aquest dia.

Pel que fa a l’afectació d’aquestes obres al trànsit, de 9.30 a 18 h tant els vehicles com el bus urbà hauran de seguir un itinerari alternatiu:
• En sentit Terrassa, es desvia el trànsit des del carrer Calderón de la Barca per Camí de Ca n’Oriol, avinguda Estatut, carrer Galícia i avinguda de Madrid fins recuperar l’itinerari habitual. S’anul•la la parada situada al carrer Lourdes i es trasllada la parada del Camí de Ca n’Oriol uns metres fins a la cruïlla amb Calderón de la Barca.
• En sentit contrari, sentit Sant Cugat, es passarà del carrer Madrid cap a l’avinguda de l’Estatut i Camí de Ca n’Oriol, fins recuperar l’itinerari habitual. Al carrer Madrid s’anul•la una parada i l’altra es trasllada fins al final d’aquest carrer. A totes les parades de bus afectades s’informarà als usuaris sobre aquests canvis provisionals.

Aquesta actuació forma part de les obres que es van iniciar a mitjans d’octubre a càrrec de la Diputació de Barcelona per condicionar aquest pont de la carretera BP-1503 en un tram de 145 m. Pel que fa a les voreres, en total es renovaran 302 m2 entre els carrers Basses i Anton de Borja. En aquests moments s’està ampliant el costat dret de la vorera en sentit Terrassa.