Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

T de Teatre organitza dos assaigs generals de la seva nova obra “Delicades” a Rubí Dijous i dissabte es faran sessions públiques al Teatre Municipal La Sala on el grup assaja el nou espectacle. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

T de Teatre organitza dos assaigs generals de la seva nova obra “Delicades” a Rubí

Dijous i dissabte es faran sessions públiques al Teatre Municipal La Sala on el grup assaja el nou espectacle.
El grup T de Teatre, que està assajant la seva nova obra “Delicades” al teatre municipal La Sala de Rubí, farà dues sessions d’assaig general d’aquest obra, els pròxims dijous 17 dejuny a les 20 h, i dissabte 19 de juny a les 19 h en aquest mateix espai de la ciutat. A cada sessió d’assaig podran assistir un centenar de persones per sessió per veure aquest nou espectacle teatral, que s’estrenarà en el Festival Grec de Barcelona a finals de juny.

Per poder assistir-hi, cal fer la reserva de places a l’adreça de correu electrònic carmen@tdeteatre.com, indicant el nombre de persones i el dia que es vol assistir.

“Delicades” parla d’un temps passat, abans de l’esclat de la guerra civil espanyola, segons el seu director Alfredo Sanzol, que ha volgut inventar per evocar el temps de la joventut de les persones que ja eren adultes quan va esclatar aquesta guerra, com la seva àvia i les seves amigues. Així, 'Delicades' està construïda amb fragments, trossos i elements que en aparença no tenen relació, però que configuren un univers: una costurera que enganxa un crucifix a la paret amb ciment perquè no l’hi prenguin els milicians, un pare que es vol fer amic de la seva filla a Facebook, una pintora que intenta amb tota la seva ànima vendre un quadre, un percussionista d’una banda militar que ofereix un concert de platerets, una àvia que narra al seu nét el conte de Santa Casilda, que va convertir les roses en pans etc. “Delicades” és una història de mort i de resurrecció. Una història de primavera en què la vida lluita amb totes les forces per continuar viva. Una història en la qual viure és més important que com viure.