Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suport als treballadors de Durex Els portaveus dels grups municipals han consensuat per al pròxim ple una moció de suport als treballadors afectats pel tancament de l'empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Suport als treballadors de Durex

Els portaveus dels grups municipals han consensuat per al pròxim ple una moció de suport als treballadors afectats pel tancament de l'empresa.
Els portaveus del grups municipals (PSC, IC-V, PP, ERC, CiU i ACR) han consensuat una moció de suport als treballadors de l’empresa SSL Healthcare Manufacturing, S.A, fabricant de la marca de preservatius Durex. El text de la moció posa de manifest que “l’empresa encara no ha justificat amb dades econòmiques reals la necessitat de tancament de la planta de Rubí, per la qual cosa considerem injustificada aquesta decisió” i deixar constància que l’Ajuntament de Rubí “no ha planificat en cap moment cap requalificació urbanística dels terrenys que ocupa l’empresa i que el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que s’aprovarà pròximament, manté aquest espai com a zona industrial consolidada”.

Més informació