Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvenció de 3,3 milions d'€ per al barri del Pinar La Generalitat es fa càrrec així del 50 % del cost total del projecte de remodelació per millorar el Pinar dins la Llei de Barris. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Subvenció de 3,3 milions d'€ per al barri del Pinar

La Generalitat es fa càrrec així del 50 % del cost total del projecte de remodelació per millorar el Pinar dins la Llei de Barris.
La Generalitat de Catalunya subvencionarà el 50 % del projecte de remodelació del barri del Pinar, que té un cost total de 6,6 milions d'€.

La proposta presentada per l’Ajuntament de Rubí té una doble component de treball urbanístic i socio-econòmic que ha de permetre acabar amb l’aïllament històric d’aquest barri de Rubí.

L’Alcaldessa, Carme García, s’ha mostrat “molt satisfeta davant aquesta notícia que suposa molt per a la recuperació d’un espai per a la ciutat i, sobretot, per als veïns i veïnes de la zona que han treballat i estan treballant molt per aconseguir que el barri del Pinar deixi de ser un espai aïllat i desconnectat de la resta de la ciutat”.

Més informació