Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sorea renova la xarxa de l'aigua potable a l'avinguda Barcelona Els treballs es fan en el tram on s'acaba de construir el nou col·lector, entre els carrers Cervantes i Historiador Serra. Les noves obres donaran pas, al mes de maig, a la urbanització de tota la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sorea renova la xarxa de l'aigua potable a l'avinguda Barcelona

Els treballs es fan en el tram on s'acaba de construir el nou col·lector, entre els carrers Cervantes i Historiador Serra. Les noves obres donaran pas, al mes de maig, a la urbanització de tota la zona.
Les obres del construcció del col·lector de l’avinguda Barcelona, que es va iniciar el passat 23 de gener a càrrec de l’empresa ICMAN (més informació), es donaran per finalitzades aquesta setmana un cop es connecti un darrer punt de FECSA pendent, situat a la zona afectada pel tall de trànsit. El cobriment amb asfalt del nou col·lector es va fer durant la setmana passada i, a partir d'ara, l’empresa concessionària SOREA inicia treballs de renovació de la xarxa d’aigua potable aprofitant el tancament del carrer i el tancat de la zona d’obres.

Els treballs de SOREA es duran a terme durant aproximadament 1 mes i consistiran en canviar els tubs actuals de polietilè per uns altres de fundició. Aquesta renovació garanteix un millor servei donat que es millora el manteniment de la xarxa, es redueix la possibilitat d’avaries i es millora el servei.

Més informació