Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sorea inicia dimecres les obres de renovació del clavegueram al passeig de la Riera Les obres duraran unes tres setmanes i limitaran el trànsit a la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sorea inicia dimecres les obres de renovació del clavegueram al passeig de la Riera

Les obres duraran unes tres setmanes i limitaran el trànsit a la zona.
La pròxima setmana, Sorea continuarà amb les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de la riera, arran de l’esvoranc que es va produir fa unes setmanes, que va permetre detectar les deficiències en aquest tram concret de la xarxa. L’empresa ha elaborat un pla d’actuació per procedir a la renovació d’aquesta part de la xarxa, i, a partir de dimecres 16 d’octubre, executarà la segona fase de l’arranjament, que està previst que s’allargui unes tres setmanes.

Mentre duri aquesta fase de les obres, els vehicles no podran accedir per la rotonda de la ctra. de Terrassa al pg. de la Riera, i ho hauran de fer a través dels carrers de Conflent o Avinyó i només per accedir a l'empresa B Braun. La resta de trànsit rodat haurà de continuar desviant-se pel carrer Avinyó per sortir a l’av. de l’Estatut, com fins ara.

L’Ajuntament anirà informant, puntualment, tant a la ciutadania com a la resta d’empreses de la zona, que puguin veure afectat l’accés mentre es completen totes les fases de l’obra de renovació.