Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'SOL-RAS' i 'MAX', treballs guanyadors del concurs d'idees per a les escoles bressol Aquests dos treballs han guanyat els concursos d'idees per a l'avantprojecte de les escoles bressol de Ca n'Alzamora i Can Serrafossà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'SOL-RAS' i 'MAX', treballs guanyadors del concurs d'idees per a les escoles bressol

Aquests dos treballs han guanyat els concursos d'idees per a l'avantprojecte de les escoles bressol de Ca n'Alzamora i Can Serrafossà.
Els professionals d’Aecinc Arquitectes, Xavier Alemany, Lluís Badenes i Jaume Tubert, amb el treball SOL-RAS, i els arquitectes Eva Rus, Mariana Plana i Matthias Hilgert, amb el projecte MAX, han aconseguit els 3.000 € amb que l’Ajuntament de Rubí ha dotat els guanyadors de dos concursos d’idees que ha obert per redactar l’avantprojecte de les escoles bressol que s’han de construir a Ca n’Alzamora i Can Serrafossa, respectivament.

El consistori ha premiat també els segons i tercers millors treballs amb una dotació econòmica de 1.000 €, que han guanyat els arquitectes Mateo Alonso amb el projecte BABILON i Isaac Martí amb el treball anomenat BOXES, per a l’escola bressol de Can Serrafossà, i les arquitectes Laia Renalias i Leticia Soriano amb el treball KOALES i Ander Aginako i Amàia Celaya amb el projecte COSIMA per a l’escola bressol de Ca n’Alzamora. En total s’han presentat 49 treballs als dos concursos (23 per a l’escola bressol de Ca n’Alzamora i 26 per a la de Can Serrafossà).

Més informació