Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre la Fira de Nadal 2009 La mostra estarà oberta fins al pròxim 27 de desembre a la plaça de la Nova Estació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'obre la Fira de Nadal 2009

La mostra estarà oberta fins al pròxim 27 de desembre a la plaça de la Nova Estació.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va inaugurar la Fira de Nadal, que aquest any estarà oberta fins al 27 de desembre a la plaça de la Nova Estació. En l’acte, en què va estar acompanyada de la regidora de Comerç, Arès Tubau, l’alcaldessa va demanar als assistents que es quedin a gaudir de la ciutat en aquestes dates nadalenques i va expressar el seu desig que l’any pròxim sigui millor que l’actual de forma especial econòmicament ja que repercuteix en el dia a dia de les famílies.

Després, l’alcaldessa, amb les regidores de Comerç i Promoció Econòmica, Arés Tubau i Maria Mas, i el regidor de Identitat y projecció exterior, Martí Pujol, van passejar per la fira, on aquest any s’han instal•lat unes 40 parades amb productes nadalencs diversos.

Per aquest primer dia de la fira, també es va organitzar el primer dels tallers que es faran, de decoració d’espelmes en aquest cas, així com el primer dels espectacles, Mag Màgia d’Enric Magoo.

L’horari de la fira és de 17 a 20 h entre setmana i els caps de setmana d’11 a 13 h i de 17 a les 20 h, mentre que els espectacles es faran cada dia a les 18 hores.

Més informació