Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini de presentació de treballs al concurs de cartells de Carnaval 2011 El tema d’enguany és “Un carnaval d'art”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'obre el termini de presentació de treballs al concurs de cartells de Carnaval 2011

El tema d’enguany és “Un carnaval d'art”.
Ja s'ha obert el termini de presentació de treballs per la participació al Concurs de Cartells de Carnaval 2011. Els participants podran lliurar les seves obres a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà: Oficina Centre (c/ Narcís Menard, 13. Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 19 h i dissabtes de 9 a 13 h) o a la de les Torres (Rambleta Joan Miró, s/n. Horari: els dilluns de 8.30 a 14 i de 16 a 19 h i de dimarts a divendres de 8.30 a 14 h), fins a les 19h del 14 de gener.

La imatge promocional de la propera edició del Carnaval sortirà d’entre els treballs presentant a l’esmentat concurs. El guanyador és coneixerà el 26 de gener de 2011 quan es farà públic el veredicte d’un jurat constituït per professionals del món del disseny i membres de l’Ajuntament de Rubí i estarà presidit per la regidora de Cultura, Neus Muñoz. Per escollir al guanyador, el jurat tindrà en compte la qualitat tècnica, la qualitat artística, l’impacte visual, la creativitat i l’originalitat. L’autor del treball escollit serà premiat amb 750 €.

Les obres presentades han de tenir relació amb el lema establert per la propera edició de la celebració del Carnaval: “Un carnaval d'art”. Una de les condicions del concurs és que el autors dels treballs han de ser majors de 18 anys i es limita el número d’obres presentades a dues.

Pel que fa a les característiques tècniques, els cartells presentats han de complir les següents mides: 32 cm d’amplada x 62 cm de llargada; i han de lliurar-se muntats sobre suport cartró ploma i en sentit vertical. Per últim, hauran d’incloure el logotip oficial de l’Ajuntament i es podrà utilitzar qualsevol tècnica, apte per la seva reproducció mitjançant quadricromia.

El treball escollit per convertir-se en la imatge promocional del Carnaval, que inclourà els principals actes, s’exposarà a Castell Ecomuseu Urbà de Rubí. Els ciutadans tindran la possibilitat de veure en aquest mateix escenari una selecció del cartells presentats al concurs durant la celebració del Carnaval. Els interessats poden consultar les bases completes del Concurs de Cartells de Carnaval 2011 a la seu del Servei de Cultura (al carrer Aribau, 5) o a la web del servei ( www.ajrubi.cat/cultura).

(S’adjunta document amb les bases del concurs)