Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el parc de la Font de la Via i es remodela la plaça Figueras Els veïns de Can Fatjó i de la Font de la Via estrenen la nova zona verda de lleure coincidint amb l’inici de la Festa Major del barri de Can Fatjó. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S'obre el parc de la Font de la Via i es remodela la plaça Figueras

Els veïns de Can Fatjó i de la Font de la Via estrenen la nova zona verda de lleure coincidint amb l’inici de la Festa Major del barri de Can Fatjó.
Aquesta setmana s’ha obert la nova plaça de la Font de la Via, un espai verd i de lleure de 625 m2 recuperat. Les obres de remodelació d’aquest espai de l’entorn de la Masia de Can Fatjó es van fer entre els mesos d’octubre i novembre de 2004 però l’accés als ciutadans ha estat tancat fins aquesta mateixa setmana per permetre el creixement adequat dels elements de jardineria. Les actuacions de recuperació d’aquest espai han consistit en el sanejament dels arbres, la podada de les branques, la col·locació d’heures a la part superior del parc i als llocs de pendent; la instal·lació de papereres, bancs, taules de picnic i una barana de fusta al voltant de la zona; a més de la instal·lació de nou enllumenat.


Altres places en remodelació

En aquests moments des de l’Àrea de Serveis Urbans i Seguretat s’estan fent diverses actuacions en altres espais de la ciutat. Un d’aquests espais és la plaça Figueras, al barri de la Plana de Can Bertran, on, el dia 1 de juny van iniciar-se les obres que consistiran en la plantació de magnòlies, remodelació del paviment amb peces grans de 40 x 40, nou enllumenat, mobiliari urbà i una nova font.

Un altre espai que actualment es troba en remodelació és la pl. Santa Rosa al barri de Ca n’Oriol. Aquesta actuació consisteix en canviar l’arbrat per espècies més adequades a la zona, replantació de tota la zona de gespa i plantació de flors de temporada. Així mateix s’ha previst el condicionament de la il·luminació de la plaça, així com la modificació dels nivells dels murs amb l’objectiu de prioritzar la zona dedicada a jocs infantils i es potenciaran les zones de descans per a gent gran.